Поиск по номеру телефона:
 

Результат по запросу: Чей номер 380634709547

Добавлено: 2020-09-30 (430679)
Источник: www.olx.ua
Автор: Александр
Регион \ Город: Черновцы, Черновицкая область, Черновцы город
Найдено: Домашня Коптильня для горячого копчення, з гідрозатвором.Різні розміри
Домашня Коптильня для горячого копчення, з гідрозатвором.Різні розміри. * Увага! Про головне. Наша мета - задоволений Клієнт. І якщо Вас не влаштує якість нашого товару - можете зробити повернення, ми повернемо гроші. Займаємося даним напрямком з 2013 року, наші ціни найпривабливіші на ринку. Для замовлення досить написати нам або ж зателефонувати. + Киевстар + Лайф + (Viber) НЕ ДЛЯ ЗВОНКОВ, ТОЛЬКО ВАЙБЕР Відправляємо Новою Поштою. Без передоплаты (накладенним) або на картку Приват24. * У подарунок кладемо пакет щепи на ваш вибір: - Вишня; - Бук; - Яблуня; - Вільха; - Фруктове асорті. -Kоптільню з гідрозатвором, мoжна викoристовувaти нaвіть вдoмa тaк як дим мoжнo вивoдити чeрeз oдин oтвір дo якoгo можна приєднати шланг, кришка будиночком для поліпшеного стікання конденсату і не потрапляння його на продукти копчення. -Коптильні виконані з півтора міліметрової та двох міліметрової прокатної сталі що забезпечує міцність конструкції, не схильна до температурної деформації (перевірено роками на практиці) -В ідеалі підійде для риболовів так як ви відразу ж на місці можете закоптити рибу і вже готову везти додому, але не варто нехтувати копчення та інших продуктів наприклад хітом є копчене сало під стопочку :) , яловичина, свинина, курячі крильця ідеально закуска під пиво, а копчені овочі прийдуть до смаку гурманам які хотіли б спробувати незвичайне. Ну і звичайно ж копчена скумбрія (до 6 шт за одне завантаження) яка прикрасить будь-який святковий стіл, а якщо пам'ятати що все це приготування своїми руками без будь-яких рідких димів і консервантів якими напихають магазинні копчення просто радимо купити і спробувати. У комплект 2-х ярусної коптильні будиночком входить: поддон для збору жиру, 2 решітки, пакет щепи, рецепти в электронному вигляді. Замовивши у нас таку коптильню ви можете відразу приступати до копчення, потрібно тільки м'ясо або риба (на ваш вибір)! Як коптити? Рецептів копчення в інтернеті дуже багато від простих до самих незвичайних. Але якщо коротко, то перед копченням рибу або м'ясо потрібно засолити, додати спеції за смаком. На дно коптильні насипати тріску, зверху укласти піддон для збору жиру. Далі на решітки викладається продукт. Коптильня ставиться на плиту і закривається кришкою, в гідрозатвор наливається вода. Запалюємо вогонь, і чекаємо поки з штуцера не піде дим. Коли пішов дим, можна засікати час копчення. Риба коптиться приблизно 20-30 хвилин, м'ясо, в залежності від розмірів від 30 хвилин до 1 години. Гарних покупок!
Отзывов на владельца номер телефона (063)470-95-47 нет