Поиск по номеру телефона:
 

Результат по запросу: Чей номер 380678226658

Добавлено: 2020-07-11 (248462)
Источник: www.olx.ua
Автор: Александр
Регион \ Город: Херсон, Херсонская область
Найдено: Распродажа! Коптильня для гарячого копчення з гідрозатвором двоярусна
Распродажа! Коптильня для гарячого копчення з гідрозатвором двоярусна Внимание! О главном. Наша цель - довольный Клиент. И если Вас не устроит качество нашего товара - можете сделать возврат, мы вернём деньги. Занимаемся данным направлением с 2013 года, наши цены самые привлекательные на рынке. Для заказа достаточно написать нам или же позвонить. Киевстар + Водафон + (Viber) Отправляем Новой Почтой. Наложенным платежом (без предоплаты) ли не наложенным. * - Благодаря крышке домиком конденсат не капает на продукт - в процессе копчения образуется конденсат, который собирается на крышке темными каплями. В предыдущей модели капли скапывают на продукты и ухудшают их качество. Различные габаритные параметры, подробнее узнавайте по телефону. Есть коптильни таких характеристик: Коптильня 40*30*35 - 1.5мм Коптильня 46*26*27 - 2мм Коптильня 46*26*27 - 1мм Коптильня 52*31*32 - 2мм Коптильня 52*31*32 - 1.5мм В комплектацию входит: Коптильня - 1 шт Крышка-домик - 1 шт Поддон для сбора жира - 1 шт 2-х ярусная решетка - 2 шт ПРИНЦИП РАБОТЫ: На дно коптильни насыпаем треска, ставим поддон, выкладываем на решетку продукт, накрываем крышкой. Заливаем по периметру крышки воду (так называемый гидрозатвор) и ставим коптильню на огонь. При использовании в домашних условиях на штуцер (трубку) можно надевать шланг для отвода дыма в вытяжку или окно. Как только из коптильни начинает идти дым, засекаем время - процесс копчения начался! ИНФО ВРЕМЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ: • 10 - 30 мин. • Куриные окорочка 30 - 45 мин. • Курица 60- 90 мин. • Сало или ребрышки 45- 60 мин. • Ветчина, балык 60 90 мин. • колбаски 45-60 мин.
Добавлено: 2020-09-30 (430679)
Источник: www.olx.ua
Автор: Александр
Регион \ Город: Черновцы, Черновицкая область, Черновцы город
Найдено: Домашня Коптильня для горячого копчення, з гідрозатвором.Різні розміри
Домашня Коптильня для горячого копчення, з гідрозатвором.Різні розміри. * Увага! Про головне. Наша мета - задоволений Клієнт. І якщо Вас не влаштує якість нашого товару - можете зробити повернення, ми повернемо гроші. Займаємося даним напрямком з 2013 року, наші ціни найпривабливіші на ринку. Для замовлення досить написати нам або ж зателефонувати. + Киевстар + Лайф + (Viber) НЕ ДЛЯ ЗВОНКОВ, ТОЛЬКО ВАЙБЕР Відправляємо Новою Поштою. Без передоплаты (накладенним) або на картку Приват24. * У подарунок кладемо пакет щепи на ваш вибір: - Вишня; - Бук; - Яблуня; - Вільха; - Фруктове асорті. -Kоптільню з гідрозатвором, мoжна викoристовувaти нaвіть вдoмa тaк як дим мoжнo вивoдити чeрeз oдин oтвір дo якoгo можна приєднати шланг, кришка будиночком для поліпшеного стікання конденсату і не потрапляння його на продукти копчення. -Коптильні виконані з півтора міліметрової та двох міліметрової прокатної сталі що забезпечує міцність конструкції, не схильна до температурної деформації (перевірено роками на практиці) -В ідеалі підійде для риболовів так як ви відразу ж на місці можете закоптити рибу і вже готову везти додому, але не варто нехтувати копчення та інших продуктів наприклад хітом є копчене сало під стопочку :) , яловичина, свинина, курячі крильця ідеально закуска під пиво, а копчені овочі прийдуть до смаку гурманам які хотіли б спробувати незвичайне. Ну і звичайно ж копчена скумбрія (до 6 шт за одне завантаження) яка прикрасить будь-який святковий стіл, а якщо пам'ятати що все це приготування своїми руками без будь-яких рідких димів і консервантів якими напихають магазинні копчення просто радимо купити і спробувати. У комплект 2-х ярусної коптильні будиночком входить: поддон для збору жиру, 2 решітки, пакет щепи, рецепти в электронному вигляді. Замовивши у нас таку коптильню ви можете відразу приступати до копчення, потрібно тільки м'ясо або риба (на ваш вибір)! Як коптити? Рецептів копчення в інтернеті дуже багато від простих до самих незвичайних. Але якщо коротко, то перед копченням рибу або м'ясо потрібно засолити, додати спеції за смаком. На дно коптильні насипати тріску, зверху укласти піддон для збору жиру. Далі на решітки викладається продукт. Коптильня ставиться на плиту і закривається кришкою, в гідрозатвор наливається вода. Запалюємо вогонь, і чекаємо поки з штуцера не піде дим. Коли пішов дим, можна засікати час копчення. Риба коптиться приблизно 20-30 хвилин, м'ясо, в залежності від розмірів від 30 хвилин до 1 години. Гарних покупок!
Отзывов на владельца номер телефона (067)822-66-58 нет